Thursday, 28 June 2012

Lagu Hot Yang Aku Layan Sknk !!!

hyeppepppss!!!
sknk ni cti sem at in end of sem..
now...
in jun...
aku msih lagi x rasa nak balik jb..
kalau bulan mei dlu awal cti sem aku bosan n rase nak blik jb..
but now...i'm not gonna be going to jb...n continue with my study..
uhhh...
bulan mei mybe bosan..
but jun..
x bosan..it's happening beb!!
hahah...
okay..
sknk ni aku bkn nk cter psl my activity in jun..
i'm gonna be share with u about my list of song yg sllu aku lyn sknk...
lagu dari ost movie mybe??
or...lagu cover mybe??
or lagu dari drama2..
or lagu aku cipta sndri..hahaha...
of course x la kn??
**aku mne pndai cipta2 lagu ni**

hahha...

okay la..
lagu hot yg aku lyan sknk??

jeng..jeng..jeng..

from one direction...
what makes u beautiful..



lagu ni best beb..
gempak...
rancak dan sedikit memekak kn telinga lah kn??
haha..
sory...video lembab..
mls nk tggu..

next lagu melayu..
dari gadis comel..
that taken by shanaz ahmad..
owhh..hensem that guys..
hehehhe..
lagu deja vu...
dari shila amzah...




lagu sedih..
tapi tjuk x ssuai sgt la..
knpe deja vu??
**aku akan dpt kn kenyataan dari shila amzah**
hahahah..

next lagu..
yg sedang hangat di dengar di corong2 radio..
iaitu tentang rasa..
lagu tuu bkn lagu baru..
tapi sdp...mrdu...song from astrid..
artis indon...



sememangnya artis2 dan band2 dari indon mmpunyai bkat yg bsr..
dan suara2 yg menakjubkan!!
hahah..tu x dpt di nafikan..

then..
lagu hangat di kalangan remaja sknk..
lagu dari adik sweet kita..
lagu najwa latif feat sleeq..
the best...
lagu sdp derrr...untuk dia!!



tmbh2 vdeo klip dyew aaron aziz lagi..
hahaha...rmai lh yg bkal vote utk crte lagu hot fm nnti..
heheheh..

next song!!

lagu dari kkak cantik...
liyana jasmay..
cinta bersatu..





bf aku kate lgu ni mcm luahan aty gf dyew yg sgt2 mnghargai bf dyew...
tuuu dyew..bf aku kate..
hahah...x bole blarr...
lagu ni mmg best..
aku karaoke lagu tuu kot..hahaha..

next song...
lagu dari artis terkenal dari hollywood..
adele..
rolling in the deep..



perhhh..mmg rolling hbs..
hahahaha..

next song lagu dari ost aku ada,kau ada??
heheh..
lagu yana n shaheizy sam..
begini caranya..




mmg devom..
sapa ckp pelakon x bole nynyikan??
hehehe..

next song..

artis cover iaitu tiffany alvord..
lagu boyfriend yg aslnye dari justin bieber..




xpi justin bieber nyyi sumpah x sdp lnsg..
tiffany nyyi lgi sdp..
hehehe..
cantik pown cntik..
heeee...

next song lagu dari maher zain..
number one for me and i love u so..









mmg tiptop..
sdp,mrdu,lunak..
semua ada la...
x rgi dgr...
cyew lh ckp aku..
skli dgr..cnfrm nak dgr byk kli..
hehe..x tipu tw!!

next song..

lagu dari kelly clarkson..
lagu barunye stronger...





mmg hebat...
heheeh...

lagu lain...
lagu artis singapura..
lagu ni lagu lme..
tapi aku x jemu2 dgr..
sdp sgt..
dari taufik batisha..usah lepaskn..
n 1 lagi lagu taufik feat rossa..
aku bersahaja..mmg terbaek..







okay...tu senarai lagu yg aku sllu x tggl dgr...
harus,wajib...dan semestinye dgr...hehehe..
sbb2 nye lagu tuu mmg sdp di telinga aku...
dan x jemu kalau dgr..
korg dgr lh kalau x cyew..
heheheh..
okay..
bubye....

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..