Minggu Pertama !!

assalammualaikum...
baek x sye????hehehehe..
hyeppeppss!!!
kisah saya pada hari ini bermula dgn kisah pak pandir dan mak andir...ehhhhh...hahahha..
xdew lh...jgn marah..hahaha...

nak cerita ni sebenarnye..first day msuk kelas bg sem 3...
heheehe..
hari pertama sye pkai bju baru...baju yg di beli dari angah..heheh...
sebenarnye tkt2 nak pkai..tkt hujan then banjir kt laluan bukit tepi poli..
hehee...sbnrnye bkn lh bkit n bnjir..just lumpur2...hehee...n just laluan pintas utk ke poli..
sye telah decide utk memakai ini...
(ehhh...asl baku btl ayt ni..hahhaha)


sedang pose dpn cermin sorg2 smntre semua xdew g kls..hehehe




teeeetttt...jgn usya bnde lain...tgk manik dyew je tuuu...cantik kann???hehehhe..



zulaiqa bersedia utk g ke klas dgn simple make up...make up x bole tggl okay??hehehe..



di tnds bersme didi...mmbe aku dri msuk poli lg...hehhee...



make up da berkurang setelah ingin ke kelas belah ptg pulak...
hehheeh..

kalau korg nk twu x???
(mcm mane nk twu kn??aku x bg twu lg..hahahha)
jadual aku dari pagi smpai ptang mmg pdat..ingt kn subjek ckit je bole lah rht..
sekali jadual giler pack!!!
isnin mula 11.15 until 6.15...
selasa 8.00 until 6.15..
rabu 8.00 until 6.15..
khamis 11.15 until 6.15..
jumaat xdew kls lh..rht...
gab langsung jp...1 jam je...
mkn pun kt kantin..mkn je pew yg smpt..
tapi hari selasa paling sibuk n pnt...
nsib dlm kelas happening gilerr!!'cuma kdg2 terasa di sisihkan..
tapi aku akan cuba kuatkan hati dan biasa kan diri...
belajar mmg mcm ni...
kita kena kuat dan tabah walaupun fmly jauh...
x heran...jnji aku dpt pegang sijil diploma nnti demi mak n ayh...

urmmmmm...
penat mmg pnt...
dan assgmnt mula menimbun yew rakan2 sekalian...
ni lah idup belaja...
mmg x lekang dari bnde tuu sume...
tapi aku dgr2 trip sem ni pulau pangkor dan bandung...
again???aku bru je g cti sem lps...
huhuhuhuhu....

xpi xpew...g byk2 kali pun xpew..
saye suka..ehhh..hahahhaha...
awal sem aku da dpt mcm2 mslh yg melibatkan hati ini..
(konon hati ini...jiwang plak.hahaha)
biase lh...sume org nak group ngn org yg dah biase kan??soo..aku pun di sisihkan..
xpi xpewlh...aku da bse...aku ttp anggp mcm cbrn buat aku..
aku akn sahut ngn hati ngn tgn terbuka...
aku akn cuba lakukan yg terbaek...



sbb aku xnk terlalu memilih sgt..
x smsti nye suma yg kita plih tu btl kn??
urmmmm...xpew aku ikhls buat semua assgment..aku xnk buat org bnci aku...
just smile even we have a big problem okay??






jgn lh kita monyok je kan wlaupun hati kita ni marah,sedih,x tenang or apew2 je lh..







x best lh kn org lain tgk..nak tgur pub tkt kan??hehehehe..
snyum je...heheheh...

okay...
berbalik kpd topik asl kita okay??
(melalot tah ke mne tah)
sbbkan jadual pdt sgt mkn pun x tntu mse lh kn?kaki pun skit...
huhuuhuh...nk cri ksut bru ssh ckit...hehehe...

nsib jumaat xdew kls...
bole relax kn???heheheh..
budak rumah jles jee...haha..
sepanjang 4 hari aku ke kls..
terasa pnt yew utk kls2 yg mula pkul 8 pagi...
arab pulak pagi tuu...




ustaz pulak seronok melontar2 nme aku..suka nye sye ustaz...hahaha...
hari2 sye bljr bhse arab dri ustaz yg laju mcm ferrari tuu..
kdg2 x dpt tgkp lnsg bhse arab yg ustaz ckp tuu...heee..
sory ustaz...sye ni tiada basic arab..
hehhe..
sebab tu lembab jadi nye..hehehhe...
semua lectrur sem ni mmg terbaek n sporting hbs...
seronok blja ngn dorg..
aktiviti dorg sgt2 menyeronokkn..
xpi x twu lh 2 3 bulan akn dtg..hehehehe...


tapi aku akan kuat harungi semua dugaan mase belaja ni...
tgk2 mcm byk dugaan yg akan dtg..hehehe...
eyka chayokkk!!!hehehe..

okay lh...x twu nk cerita apa lagi..
anyway...
aku rindu kat budak ni...
(padahal anak jiran depan umah sewa ni je...ehhehe)


iqram.....iqram..iqram!!!!comel gilerrr!!!



senyum die yg x thn tuuu...hehehe..
esok nak amik iqram lagi!!

okay..that all my dear blogger...
free aku updte lagi okay??bubye....

muaaaahhhxxxx!!!





Comments