Friday, 6 July 2012

Movie Hebat Yang Aku Tgk Sepanjang Cuti Sem!

hyeppeppss!!!

aku x bole tido sbb mak n ayh x balik lagi dari tgk umi kat icu..
risau sgt3..
jdi aku nk share lah movie yg aku tgk sepanjang aku cti sem ni..
heheheh...
duit hbs tgk wyg je...
mak aku pun...
(pok pek pok pek)

hehehe...
ade movie melayu..ade movie hollywood...
adew kartun..heheheh...

jom check it out!!




best beb cter ni...kelakar gilerr...hahhahah...
suka hati aku lh aku nk tgk cter kartun ke x ke..
adew aku ksh..
aku x minx duit korg laa...hahahha..


next movie..
cter jiwang beb...sumpah sedih..tmbh lagu dyew lg..berjurai2 air mate...



next!!!




cter ni aku tgk 3d..gempak gilerr beb!!korg try rr tgk...hehehe..

next!!!




cter ni pun sedih..hehehe...
kering airmata aku tgk..hahhahaa..


next movie yg aku tgk..






cerita ni aku tgk kat sunway..ngn mmbe aku pas mndi kat sunway...
gler lawak derr...
aku kua wyg xdew suara..hahhaa..

last movie yg aku tgk!!




ni pun aku tgk 3d...
3d ni mmg best korg...
x cyew korg tgk rrr...
hehehe..

nnti dew rzki aku nk tgk movie ni plak...
xpi x twu rr smpt ke x..sbb nk blik jb da...




mcm best je 3d jgk kan kalau x slah??

okay...penat bercerita yew mlm ni..hehehe..
okay la..nk baring...
n tdo...esk nk bgun pagi..adew temu jnji..heheh...
bubye blogger heart!!
daaaaa!!
gud nyte....

Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..