Selamat Berpuasa Kawan-Kawan !!

betapa indah & syoknya bulan ramadhan!!
sbb tu ahad cpt2 cri isnin sruh bg twu selasa supaya mesej kt rabu suruh call khamis tolong peringatkan jumaat yg sabtu ni da mula puasa!!!




HYEPEPPPSS!!
haaaa...kita mulakan dgn pantun pose yew...
hehehhe..
actually that msg my bf send...
(pdhal da berabad da pntun tu da berabad da...hahhaa)
urmmm...esok da pose kn??
tapi sedih...x dpt blik berpuasa ngn fmly kt keyel..
hehehe..

urmmm...
tapi xpew..mggu dpn aku balik la..
hehehhe..
x sbor nye..
hehehehe...
urmmmm..assgmnt byk plak knew buat tuu..hehehhe..
xpi nk blik keyel jgk...
heheheh...

sekejap je ramadhan da smpai..nnti raya plak menjelma..
tuuu yg bdk2 kcik x sbr..nnti dorg dpt duit rye...
teringt kat umah..kalau puase msti adew sotong tin..sdp tuuu mak msk..
tapi sknk x dpt mkn...
sbb fmly jauh..mak....postkan stg tin tuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nak!!!!!!!!!!!hehehhee...



mengugat iman btl....
urmmm..sdp kalau buat smbl...srius sdp...x tipu weyh!!!!!okay da....air liur da menceceh..hahahah...
x lah....hahahhaa..

okay..bulan pose eloklah kita beramal dgn pahala yew...
sperti solat sunat....bce al quran...bce yasin or bersedekah dan berzakat...
insyaAllah pahala byk...
kn syaitan2 semua da di ikat...saat inilah kita kutip lagi pahala tu byk2..
hehehhe...
walau mcm mne pun kita sbuk pling tidak pun smggu skli elk jgk kita tunaikan solat tawarih...hehe..ehh..tu upin dan ipin ckp lh..hahhaha...terawih...



sebenarnya kn seronok solat terawih ni..lagi2 rmai2...mcm aku g ngn housemate aku...
g rmai2...kecoh gilerr kn...blik pun happy je..hehhehe..seronok..
ngn keluarge pun seronok dan rse sgt tenang..

urmmmm...
gembira menyabut kehadiran puasa..sedih x berpuasa bersame keluarge..
xpi apakan daya belaja ttp blja...
n tibe2 teringt kat someone yg dulu aku prnh syg..
kini hnye kenangan..huhuhuhu...nsib lah...
yg pasti selamat berpuasa kepada keluarge tersyg...kawan2...sedara mara n semua yg aku knl...
jgn lupa doa puasa tw kawan2...




dan jgn lupa mse imsak bila waktunye...hehehe..jgn lupa suda..hahhaa..
okay...going to sleep...heheeh...
selamat berpuasa yaaa!!!

bubye...see yaa!!!
assalammualaikum...



Comments