Saturday, 25 August 2012

Happy Eid 2012!!

hyeppeppss!!!
selamat hari raya my dear blogger!!
how ur eid's day??
semestinya gembira kan??

sory sbb blog ni da lmew x updte..
maklum la org busy blja la kata..
(padahal je)
haahha...
xpi btul la..jdual pnuh n x ckop tdo...
hahhaha..

ni...awokk nak ctew pasal raya kita thun ni..hehee..
haaa..raye tahun ni bju rye kita wrne silver...satu family wrne silver...


copp!!lupa nak ckp..ayh je yg wrne biru..sbb dye kata bju tahun lepas2 elk lagi..(x sporting kan ayh??hahhaa..


ni kat umah nnek saya!!


jurukamera nye adalah pak usu laaa!!!heehe..

waktu pagi raya tu aku mmg x bersemangat sgt..
sbb teringatkan arwah mak itam...
tahun ni first time mak itam xdew..
mmg sedih..
aku rse nak menangis setiap kali tgk muka anak2 dye..
xpi yg pergi ttp pergi kan??

pagi tu smpai2 umah nnek trus buka tdung saji..
mkn msk lodeh nnek,rendang aym,n sambal kacang..
perrghhh..mmg sdp gilerr....

then lps mkn trus g kubur arwah mak itam..


si rania comel ni bergaya sungguh nak g ke kubur...hehheeh

lps tu trus blik rumah nnk balik..
then...haaa..sesi kutip duit raya!!!
sapa x suka kn..
xpi aku kawal muka excited aku tuu..
hahaha..
sebab aku da bsr...
tkt xdew org nak bg duit rye..
hehehehe...
 skli dapat...urmmm..aku hnye mmpu tersnyum smpai blkg kple..
hahahhaha...sbb x sngke kan??hahhaha...
then sesi bersalam-salaman...
mase tu lah airmata mengalir..
bse lah org da buat slh knew lh minx maafkan..
hehehe...
lepas tu sesi fotogrrafi 1 keluarga!!!
jom tgk!!!!!


ni mak teh saya..haa...tema baju raya dorg pink!!!jgn main2 baju dorg sume harge 200 ke ats tw..hahaha...



ni mak usu n pak usu saya..tema dorg kuning!!!anak die si comel tu pun adew bju krung tw...
mak usu saya bru cube mmakai tdung...insyaAllah Allah akan bantu...


sedih melihat keluarga ni yg kurang 1 ahli kluarga iaitu arwah mak itam...
xpi idup msti di truskan...


ni dia kluarga meriah!!kluarga mak ngah!!!wrne bju rye dorg sme ngn aku!!!geram plak kita ni..heheheh..


ni gmbr 1 keluarge!!semua skli..kcuali mak lang..mak lang setiap thun blik rumah belah pak lang je..
xkn nk bnth plak kan ckp suami die..hehhe...
ikt je la kan??
meriah kan??cucu atuk semakin ramai da...hehehehe...sekali dpt mkn,licin trus..hahahhaa



sweet couple..hehehe..jgn main2..atuk peluk nnek uuuu....cpew xnk kau..mak n ayh pun trkjut tgk atuk pluk nnek...hehehehe..






ni senyuman di pagi rye ea..kat rumah...heheheheh



this is my lovely parent!!i love u sooo muchhh!!!


msti korg nk ckp anak lagi besar dari mak kan??
hahaha..aku twu...
okay apew..trend sknk tw anak jadi mak,mak jadi ank..sbb ank lg besar dari mak..hahahahha...
org pun da x knl mne mak,mne anak..hahahha..


ni kt kmpg..melaka....
lps mkn trus blik melaka...tapi balik hari jgk...
spnjg pjlnn g mlke aku mmbuta je..
smpai2 adik kata " kau berdengkur teruk btl"..hahaha..adew aku ksh...
jnji aku bhgie tdo tuu..hahhaha..

lps puas berye di mlke..rye ke 2 aku blik kmpg mak plak..
kat kuala selangor...
kat snew aku jmpe sdre mare n kawan2 lame mak..
duit rye dpt ckit je..
bersyukur la kn daripada xdew..hahahhaa..
dduk sne 2 hari 1 mlm...
mula2 plan nk blik raub then nk g mkn angin skli kt cherating..xpi x jdi...sbb mak naik kjew hri rbu..urmm..
kempunan la aku..hahhaa...

ayh kata mggu dpn dyew g cherating....saboo je la aku ni..nk blik cm ne..assgmnt pasti byk!!!huhuhuhuhu...
okay...cerita raya saya smpai sni je..x byk crita mnrik sbb saya mls da nk menulis!!!
ngntuk gilerr weyhhh...dari tdi wt assgmnt..ni pun amik mse jp update blog yg hmpir berhabuk ni..
huhuuhuh..nk tido...okay...bubye!!!!!
happy ied 2012 my dear blogger!!!
daaaaa!!!!!!!!





Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..