Sunday, 2 September 2012

Teringatkan Awak..

hyeppeppss..
sory sbb post kali ni saya ingin meluahkan isi hati yg tersimpan da lme..dan x than sgt...sbb x twu nk crite kat cpew...aku twu org akn bce..so i'm just ignore that person (even my classmate,my housemate,my roomate n many other) n korg jgn tnye kt aku psl ni..bce then diam je,okay??!!i'm warning now..heheh...


It Passed Into Thy Lifelong Regency Gilbert Parker Love One Another And



okay..sebenarnya kisah ni da lme berlalu..
xpi aku masih lagi teringatkan die dlm hati aku...
akux twu knpe aku ssh nk lupekan die even aku da kpel ngn bf aku smpai sknk..(kalau bf aku bce ni cnfrm2 die kcwe ngn aku)..xpi dyew x twu pun psl blog aku ni..
dari dulu smpai sknk aku asyik rindukan kau..
kalau aku rindu aku asyik stalker kau je...
aku x twu knpe ssh sgt utk aku lupekan kau..
dah dkt 6 tahun aku kpel ngn bf aku..xpi still x bole lupekn kau..
mgkin bf aku sknk x mcm kau..
xpi aku nmpk ushe bf aku tuu...n aku hrgai tuu..
xpi hati aku ttp x bole lupekn kau...
aku decide tok blja jauh2 sbb nk lupekan kau..
xpi ttp x bole lupekn..
apew sbbnye aku x ley lupekn kau??





dulu...
kau sllu ckp yg kau sygkan aku..
dulu..
kau sllu ckp kalau kau da ade krte n rumah kau akn hntr rombongan meminang..
dulu...
saat aku rindukan kau,kau akn nyanyikan lagu tok aku..
dan lagu tu aku dgr skrg ni..
mmg menitis airmata aku..
dulu...
kau ckp kat aku...rye nnti nk bg duit rye kat aku...xpi sknk xdew...
dulu...
kau sllu buat aku ktwe..xpi sknk xdew da...
dulu..
kau sllu buat aku trsnyum sorg2...
sknk xdew da...
dulu..
kau sllu nk dgr suara aku dlm fon..
sknk nmbr kau pun aku da pdm..
xpi wlaupun da pdm dlm fon,tapi kat aty aku x lupe...
dulu...
kau sllu pggil aku 'syg'..
xpi sknk xdew...
dulu...
kau kate nk blnje aku shopping...
sknk xdew da...
dulu kau sllu pkse aku nynyikan utk kau sbb kau kate asyik kau je nynyikan utk aku..
sknk ni aku da bole nynyikan semua lagu yg kau nynyikan utk aku dulu..
sknk kau da xdew dlm idup aku..malah kau da benci aku dari hidup kau..
dulu...
aku selalu ingtkan kau jgn lenggah2 waktu solat...
sknk...xdew da...
dulu..
kau sllu ckp kau rindu aku..
xpi sknk msti kau da lupe trus aku kn??
dulu...
kita sllu ckp kau awal ashari n aku scha sbb kita anggp dorg idola kita...(mcm mane lah kita bole trfkir kn?klkr pun adew)..
xpi sknk semua tu tggl kngn..
dulu..
kau sllu send pic kau kt aku...
sknk semua gmbr kau trpkse aku buang utk lupekan kau..
dulu....
kau sllu ckp yg aku mgkin yg terakhir utk kau..sbb kau xnk adew yg lain..
xpi sknk kau da bnci aku..
bnci sgt3...kan???
aku twu semua tu..
sbb semua slh aku..
aku tipu kau..
xpi aku trpkse...
aku trpkse sbb aku tkt kehilangan kau...
tapi sknk aku da pun kehilangan kau..
aku menyesal...menyesal sgt3...
 mungkin kau bukan jodoh aku..
xpi aku pasrah...
dan aku terima segala2nya...
aku hanya mmpu lihat kau dari jauh...
lihat kau bhgie brsme 'crush' kau...
semoga kau bhgue..
aku syg kau...xpi kau bnci aku...mlh da xnk tgk aku lnsg..
aku terima sbb semua slh aku...
org kate lebih baik terima org yg lebih syg diri kita sendiri daripada org lain yg kita syg tu x hrgai kita..
mgkin dalam kes aku ni berbeza..
xpi aku terima bf aku sknk sbb aku ingin menghargai kasih syg die...
xpi aku ttp x bole lupekn kau..
lme aku cube tok lupekn kau...
xpi kenangan brsme kau wlaupun dlm fon aku ttp x ley lupe..
kdg2 aku dgr lagu yg kau prnh nynyi kat aku,aku teringt kat kau...
aku dgr mcm kau yg nynyikan utk aku..
berkali2 aku mohon pade Allah..
agar lupekn kau dlm ingtn aku..
xpi gagal...
semuanye mngingatkan aku pde kau..
aku nmpk wrne purple aku ingt kau sbb kau kate kau suka wrne purple..
aku nmpk lmbg m.u aku ingt kau..
sbb kau fanatik sgt ngn m.u..
aku nmpk wngsa walk,aku ingt kau..
aku g karoake aku ingt kan kau...
sbb kau pling suka karoake ngn mmbe2 kau..
aku nmpk jersi bola aku ingt kau...
aku nmpk org main futsal aku ingt kau..
sbb kau suka sgt main ftsal setiap ptg...
semuanya mngingtkan aku ngn kau...
cm mana aku nak lupekn kau...
urmmmmm...
hati ni sakit,pedih,sedih bila lihat kau bahagie...
xpi apew kn daya...
kau da bnci aku...
kau da x amik pdli lnsg pde aku..
sbb aku penipu..jht..buruk..gemuk...semua slh aku..
xpi walau cm mne pun kau bnci aku...
hati aku ttp syg kau smpai bila2...
Allah je yg twu btpe bsarnya cinta dan syg aku pde kau..
sejak aku knl kau,aku kenal apew itu ertinya cinta...

kenapa??kenapa??kenapa??aku ssh tok lupakan kau???
urmmmmmm..hmpir setiap mlm aku teringtkan kau...
urmmmmm..
aku rse bersalah pde bf aku,sbb aku x bole lupekn kau...
aku bersalah sgt rsenye...
aku cube sedaya upaya aku tok sygkan die...aku cube utk trima die mcm aku trme kau...
semua yg die buat aku cube hrgai...sbb xnk sakitkan hati dyew...xnk dyew kecewa...
die baek....terima aku seadanya...urmmm..xpi kenapa aku masih x bole lupekn kau...
kenapa!!!!
sbb kn salah aku...aku rse sgt3 berdosa pde Allah sbb tipu seorg insan mcm kau...
insan yg sgt2 menghargai seorg gadis cm nyawanye sndri...
kau pernah kata..kalau boel kau xnk hati aku terluke wlaupun skit...xpi sknk aty aku sndri terluka disbb kn kebodohan aku sndri...
urmmmm..
aku x twu nak crite kat cpew..
sbb aku xnk org nmpk kesedihan aku...
aku nk org nmpk aku happy mcm xdew mslh..
aku nk org nmpk aku kuat mcm org lain..
aku nk org nmpk aku tbh...
xpi hati aku pedih bila teringatkan kau...

urmmm..kalau aku adew peluang kli kedua...
aku hargai kau dan lyn kau sebaik mgkin..
dan x mgkin aku berani utk tipu kau...
kalau aku diberi peluang terakhir utk ckp kat kau..
aku akan ckp..
"saya minx maaf awk,sya mengaku saya slh sbb mainkan perasaan awk...xpi bila sdr awk da xdew lg...sye rse sye btl2 syg n cintakn awk...mmg sye tipu,spi sye trpkse...sye btl2 sygkn awk...sye x minx lebih melainkan awk maafkan saya..sye x prnh lupekn awk lps kita ptus..wlaupun sye bersme bf sye sknk sye ttp ingtkn awk..bkn niat nk curang ngn bf sye...xpi hati sye ttp syg awk,sye trme bf sye sbb sye ingin buka hati sye utk org yg hrgai n sygkn sye...utk lupekn awk..xpi sbnrnye ssh utk lupekn awk...
urmmm..sye btul2 menyesal buat awk cm tu"...kalau la kau twu kn isi hati aku sknk ni..xpi mmg kau xkn twu dan xnk amik twu pun kn??
sygnya aku x jjur ngn kau..
knpe lah aku ni bodoh sgt..
aku berasa berdosa sgt3 pade Allah..
urmmm..
dye da pun bhagie ngn 'crush' die...
dan aku xnk gnggu hnye mndoakn die dari jauh..

urmmm...dulu kalau sye rindu kat awk saya akn ckp kat awk yg sye rindu sgt2 kat awk..
xpi sknk sye hnye ltk tngn sye kt dada dan bce al-fatihan dan berharap yg awk akn rasai kerinduan sye tuu...aminnnn...xpi mgkin 'crush' awk tu lebih dihargai rindunya daripada saya..sbb saya adalah org yg awk bnci skli dlm hidup awk..





terima kasih awk sbb buat sye knl erti cinta dan syg...
terima kasih sbb buat sye sdr dari sye terus melakukan dose tuu...
untong sgt2 cpew yg mnjadi isteri awk tuuu...
saya bhgie sgt2 dpt knl ngn awk walaupun sekejap shje...
xpi aty sye ttp ingtkan awk setiap mse...
sbb awk teristimewa buat sye..
smge awk bhgie di smping org yg awk cinta...smpai ke ank cucu...
sye sentiase doakan awk bhagie...
^_^


Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..