Pertandingan Futsal Terbuka anjuran DUP3A

hyee!!
haaa..interesting???hahah..
da lepas da pun...
event ni anjuran bdak kls aku sbgai asessment tok subjek soft skill..
pertndgn ni berlangsung pada 6 oktober bersamaan dgn hari sabtu dari pkul 8 pgi hingga 5 ptg...(mse ni utk peserta je la...utk penganjur??dari pkul 7.30-7.00 mlm tw...pnt gilerr kot...nak settlekan event ni..walaupun prtndgn terbuka futsal je..hahah..
tapi seronok..

dalam event ni kje aku jadi ajk hadiah..
korg ingt senang nak balut hadiah ni...
dgr mcm sng..sbnrnye it so difficult..haha..
aku kne siapkan hamper,replika check..hamper ade 8..yg paling ssh nak bungkus hamper no 1..tinggi n besar sgt..hheheee..aku blja mcm2 bila jadi ajk hadiah ni..aku blja mcm mne nak buat bunga kat hamper tu dari fatin izyan..nasib ade atien...kalau x,x twu jadi apew da hamper sye tu..hehe..thnks fatin izyan...sye syg awk..n xkn lupe jasa awk tu...*awk nak kiss dari sye x*hehehe...

okay...jom tgk gmbr2 sekitar prtandingan ni berlangsung!!


ni dye jadual perlawanan..target 10 team je yg dtg..sekali daftar 20 team..perghhh..


ni antre org2 kuat urus setia


haaaa...ni time perasmian event ni..tuu...pn zaiton..lecterur soft skill aku..



meja urus setia..



ni die barisan penganjur..bdak kls aku sendiri..



first aid!!!!


abe membuat perbincangan..


perlawanan...


terbaring2 org yg tercedera tu..









org2 kuat...konon!!







haaa..tuu aku!!



penambahbaikan hadiah..hehehe


tendang miss..jgn x tendang...



okay....ni hasil kerja aku n didie...






























semua yg di pegang adalah hasil daripada keje aku!!
okay...tunggu cerita lain k???
bubye...

Comments