Monday, 11 February 2013

3 Best Movies !!

assalammualaikum...
hyepp...
sihat semua???
okay hari ni eyka nak cerita tntg 3 movies yg tgh top ditayangkan di pawagam...
mmg the best 3 movies ni....
now..eyka nk bagi mrkh dan penilaian ckit rr...

first movie eyka tgk..

"THE IMPOSSIBLE"



mmg the best cerita ni...dan real giler + sedih sgt2...
daripada cerita betul dan di jadikan movie..

kalau x cye tgk rr...
mmg menakutkan + sedih + real giler...

so,saya bg...


yeayyyy!!!5 star!!!
filem Hollywood mmg terbaek....
tapi Malaysia x kurang ok??hehehhee...

next movie after movie kt ats ni...
saya tgk..
'JUVANA'...



cerita ni mmg aksi sgt2...
kalau nk g tgk tu jgn lah tgk bawak ank2 yg bawah 12 thun..
nak twu sbbnye knpe???

mehhh sni nk cerita..
sbb nye aksi2 dalam cerita berbahaya..
dan takut akan terbwa2 oleh kanak2 tersebut...
hehhehe..sknk phm???

ni nak bg star lagi ni..
nak bg bpe yew...
fkir jp...


yeayyy!!!5 star jgk!!!congrest!!!!hehehhee...


last movies..n yg paling latest yg aku tgk adalah...
jeng..jeng...jeng!!!!!!!!!!!!!

Hantu Kak Limah 2 : Husin Mon Dan Jin Pakai Toncit 





cerita ni mmg lawak habis...
mula2 je da kelakar...

tapi....haaaa...kalau ade tapi tu mksdnye da kurang 1 bintang...
hehehehe..
tetapi bila masuk je part yg raksasa tu...
aku rse cerita tu da mcm merepek...
seriously...mmg merepek...dan jadi mcm da xde idea..
sorry to say laaa..

mmg ni la kenyataan dan pendapat drpd ape yg aku tgk rr...
mmg hjung cerita tu sgt2 merepek..
dan x bole di terima..bg aku la kn??
hahhaa..

so..conclusion nye...
aku bg...


4 star shje..
sbb hujung cerita nye yg merepek tuuu..kalau x aku da bg 5 da..sbb lawak yg buat aku lpe semua mslh...
hahhaa..

okay..got to go..
see u again..bubye..xoxo..eyka!!!

Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..