Sunday, 3 February 2013

Event Gemilang Travel & Tour

assalammualaikum..
hey pembaca setia tersyg...
ape khabar semua??
sihat??
mcm mne pratikal???saya??sye ok..tapi kdg2 rse mcm kene buli...hahha...

haaiii..lme da rsenye x update blog ni...
rindu sgt kat blog ni...
da bersawang2 da blog ni...*fuuhhh..buang habuk!!!*
hehehhe...

okay...pada 24 dan  28 haribulan januari hari travel agency tmpt eyka pratikal ni ade buat event...
haaaa...nak twu apew eventnye...

pada 24hb januari tuu ade event ni...


ade 3 program di jalankan sekali..
iaitu kenduri kesyukuran jemaah haji 2012,sambutan maulidur rasul dan aqiqah anak kepada abg bani yg baru lahir cucu kepada eksekutif gett...
best event ni...event di berlangsung di dewan dato ahmad razali di ampang...
ramai yg hadir...anggaran dlam 400 lebih laaa...
dorg di jemput by jemputan ini....
*awk2 yg x terlibat ke haji tahun lepas xde laaa...*
hehehehe..


cantik kan broucher ni???heeee...
okay...walaupun ptutnye aku cti pade hari tuu tapi ia x jadi mslh sbbnye..dapat duit...hahahha...
lagi pun bukannye bosan pun...bole exercise lagi tw...kuruskan badan...*padahal balik tgn2 semua skit2*..hahahaha...nk twu sbb ape...byk sgt angkat trill yg dipenuhi mknn dan sgt berat ok!!!hahhaa..
tapi xpew..itu semua kenangan dan pengalaman selama aku li di GETT ni...

jom usya2 pic sekitar majlis ini... :)


ni buaian utk cucu en ayob...
cntik kan...comel sgt..msti mahal ni...hohohhoo..x mmpu....hahhhahha..



ehhhh..sapa kah itu...bole berposing lagi di buaian tuuu...
ni lah full pic utk buaian tuuu..sgt cntik...
teruja dan sedap mata memandang...


sgt cantik woooo..ade anak nnti nk buat mcm ni laaa...
*oppsss...lmbt lagi nak kawin n nak ade anak*...hehehhe...
fikirkan pelajaran dahulu....ok eyka???hehehe...*jgn nak gtl sgt*...

okay..tema kami ptotnye wrne oren..tapi disbbkan xde lnsg bju aku wrne oren jadi aku pun hentam je rr baju kale mrah..then pakai tdung oren...pun jadilah...jnji pakai bju...*kalau x pkai kang...semua jemaah pndg aku je laaa*..hahahhahaha...


antara gadis2 yg pratikal di GETT..
comel2 kan semua...hehehe..



buat pendaftaran dulu yew pakcik makcik...
nnti kita bagi cndrehati yg ade kalendar GETT lagi...*wahhh..Gett da ade kalendar sndri tw....*hahahha..



tekun jemaah haji dgr ceramah yg di smpaikan oleh ustaz GETT..



gadis2 dan wanita2 terpilih di GETT...
wahhhh..hot2 belaka kann??hahha..

okay..habis utk event pertama..then kita pergi ke event kedua...
iaitu.....*sapa twu...cerr teka!!!!*...hahhahaha...
Kursus Umrah Perdana...

event ni plak berlangsung di Dewan Umno Ampang...
ni plak khas utk jemaah yg akan g umrah utk tahun 2013....

event ni x byk pun gmbr....
tapi ttp ade lh kn...
mne bole tggl...hehehhehe...

jom lh usya...tggu ape lagi!!!



ni kat dalam dewan ni...
besar n cantik dewan ni...



nak twu mkcik2 ni buat ape..
dorg kena jwab soalan mngenai umrah...
utk uji kefahaman mereka...
haaaa..sapa yg x dgr ustaz ckp ape tu hbis laa...
mcm mne nak jawab...hehehhe..



buat ye pkcik..



ni mse pratikal...
ustaz tgh terangkan tuu...fokus2...

mase ni ade org dari astro prima dtg buat rkmn..nnti tgk tw..bulan 3 atau bulan 4 kua la...
saya pun ade msuk..tapi ckit2 jeee...hhehehhe..


semua pakai bju gemilang...sbb nak buat rkmn kn...
hehehhe...



haaaa..knl x tu sapa...
yg dari raja lawak tu...
dye jdi pengacara...
seronok staf gemilang tgkp gmbr ngn artis...woooowww...
heheheh..

okay...habis da cerita....
nnti saya update lagi k???
nak tido ni...
esok kje...
x sbr nk tggu cti rye cina...
hahhahha...
ok...see u soon!!!!!!!!!!!!
bubye...muaahhhxx..xoxo..eyka!!!







No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..