Happy Birthday Ayah Yg ke-45..

assalammualaikum semua!!

apa khabar..
sorry la...blog eyka ni da lme x ber 'update'..
hehehe..bukan sbb malas or what...
penat laa..balik kje penat sgt..
ehehhehe..sorry ea???hahaha..

okay..back to the tittle..
pada 16 march 2013 adalah hari istimewa buat bapa kesygn aku..
tapi hari tu birthday nye x dismbut sbbnye xde mse..hari sbtu plak aku kje..
hehehe..tapi yg bertuahnya zara dan paien dtg rumah dan dismbut oleh mak dan ayh sye yg trcnte tuu..
nak di jadikan crte plak si zara ni mengidam lah KONON nak mkn nasi lemak ayh aku..

soo,ahad pagi tuu pada 17 march 2013 ayah pun masak lah nasi lemak utk zara dan paien..
haaahh!!nak twu apa jadi...Zara tmbh nasi 3x..paien plak 2x..hahhaa..nmpk x kt situ zara betul2 mengidam..
*opsss..sorry zara terlepas rahsia kita laa....hahahha*

then...bapak aku ajk kitaorg semua g raub,pahang..
then kat sne la pak teh belikan bapak aku kek...
*bentuk love lagi kauu..haaaa...hahahah*
rezeki bapak aku lah sambut bufday kt raub....

jom kita tgk shoot mse sambutan birthday bapak aku...


tuuuudiaaa muka teruja ayh!!!



mak sentiasa disamping ayah...*how sweett!!*



ni laa dia kek yg berbentuk <3 tuuu..hahahha..




semua excited nak mkn kek tuu..hahaha



suap2 plak...romantikkan???




birthday boy letakkan kek dalam pinggan..*eehhh???boy ke???man laaa...hahaha* 



pak teh and mak teh pun nk jugak suap2...sibuk laaa...*ehhhh..hahaha*



happynye mak!!



kenangan...






turn mereka plak..hahahha..



menikmati kek smpai x tgk kamera..amboii..




sebelum sambutan hari jadi dijalankan..bacaan doa dulu dimulakan..


 selesai sambutan tuu..
kitaorg di 'GUIDE' plak oleh pak teh jln2 di 2 tman...

pak teh jadi tour guide tuu..
*tapi sknk ni sapa yg amik course tourism sbnrnye???*
hahahahhahhaha...

zara and paien dilyn btul2 mcm pelancong....
untong laaa!!!
hahahahahhaa...

jom tgk kami shoot di sekitar tman dan tasik!!!
*mls nak taip byk2 sbnrnye..hahahhahaha*


semua kaki kamera!!



mengambil ketenangan sebentar..





after exercise...



kalau lelaki bole main bola sepak...pmpn bole main bola tmpar rr..hahaha..




zara meng 'liar'...fuhhhhhh!!!


this we are!!


penyayang jgk zara ni...hahahha




tgk tuuu!!!




besarkan padangnye??



paien da bole kawin da ni...hehehehe






jom teroka tmn ni...muka excited!!


cakkkk!!!







promote tasik plak..




semangat betul pak teh bercerita kn???hehhehe

okay smpai sni je eaa...
nak buat final report ni....satu bnde pun x wt lagi ni..hehehe..
*esk lecturer dtg woiiiiii..tkt!!pray for me!!*

but i will miss this baby!!!

ni adiknye...







ni abgnye...







rindu bdak due org kat ats ni!!!comel sgt2...

okay...settle...
bubye..xoxo..eyka!!




Comments