Sunday, 14 April 2013

Three Weeks More..

assalammualaikum...
heyyy awak di sana!!!sihat ke!!!
eyka x sht laa...selsema!!!
paling bnci selsema...dgn hidung mengelupas...then hidung tersumbat laaa...
ergggghhhh..stress!!!hahaha...

anyway...
agk2 korang twu x ape yg eyka nk story ni???
*msti ade yg twu kn....heheheh*

ok...pejam celik pejam celik da dkt 20 minggu da eyka di Gemilang..
first time masuk x rse lagi..sunyi lagi...masih ingt lagi entry mse mggu pertama di Gemilang..
byk pndgn yg x dpt di tafsirkan lagi mse tuu..
but now sye akan mengaku sndri kat dlm blog ni..
lps je aku kua dari Gemilang lps ni..
aku bakal rindu semuanya yg ada di Gemilang...
seriously bkn mudah nk dpt syarikat yg mcm ni...
x mudah utk dpt bos yg baik hati mcm Gemilang ni...
bukan sng nk dpt geng yg satu kepala mcm kat Gemilang ni...
habis je pratikal kat Gemilang nnti msti aku bakal merindui saat2 ini...


ni kak dayu...dye org paling happening sekali...kalau xde dye office msti sunyi laa...urmm...
aku msti rindu ngn dye nnti...heheheh..sbb dye yg aku paling rpt kt office.. :)







and i will be miss this moment....sbbnye dorg semua staf yg baik ngn aku...*kak siti tuu baik ckit je laaa*hahahha..


kak nini * yg pakai spek tu* dye org first yg aku knl sbb dye yg intro aku ngn staf lain...



smua ni pelajar pratikal... :)





yg baju merah tu kak fida...kak fida yg comel manis cute semua dye laa...dye la yg bantu aku byk psl umrah..smpai kan dye x bg aku g bhgian lain full time...part time je bole...hahahha..kak fida..kak fida...
i will be miss u.. :)






tmpt aku yg sllu aku dduk...lps li ni da xde la aku kt situ...sedihnye nk tgglkan Gemilang..




sme2 satu kple..sme2 giler..hahahhahaha...


akan merindui suasana office ni.....haaiiisshhh..*nk nges*


3 minggu lagi di Gemilang..
sedih nk tgglkan Gemilang...
berat hati ni nk tgglkan semua org terutama dorg yg rpt ngn aku...
mesti rindu suasana kt Gemilang nnti...urmmmm..
nak twu x knpe aku rse happy je dduk Gemilang??
haaaaaa...jom tgk knpe???

Sebab2 Kenapa Gemilang " The Best " :

1.  sbb staf dan pljr pratikal kt Gett mmg happening and sporting hbis...
2. sbb bos Gett yg baik dan sgt pemurah...
3. sbb suasana kt office x trllu tension...even ada mslh pun kami ttp ketawa...heheehehe..
4. sbb customer Gett yg pelbagai ragam...
5. sbb x kira staf laki ke pmpn ke semua otk giler2...hahhaha..
6. sbb stat Gett semua bersatu padu utk menyediakan perkhimatan yg sempurna utk their customer..
7. sbb Gett selalu bg makan free,sllu blnje mkn...hahahhaha..*betul x tipu,teruk kn aku??hahahhaha*...baik kan dorg???hahahhaa..
8. sbb semua staf xde kire jawatan ape skli akan bantu pljr pratikal lain..
9. sbb Gett adalah satu agensi yg lain drpd yg lain..
10. sbb Gett adalah satu organisasi yg hebat dan sgt terlatih serta bertanggungjwb...

DENGAN INI..SAYA NURULZULAIQA BT SAFIAN INGIN MENGATAKAN,SAYA BAKAL MERINDUI SEMUA YG ADA DI GEMILANG TRAVEL AND TOURS DAN TERIMA KASIH KERANA TELAH BYK MEMBANTU SAYA SEPANJANG SAYA DI GEMILANG..SAYA SGT2 SUKA,HAPPY,TERUJA DAN BANGGA DPT BELAJAR DI GEMILANG...

okay....*sedih dan i want to cry...* sekejap je rsenya da nk hbis..
urmmmm.....ade jodoh bertemu lagi ye Gemilang????

3 minggu tu x lme je lagi....
dalam 3 minggu ni i will be write a sweet memories in Gemilang..
InsyaAllah...ok...bubye,,,xoxo..eyka!!!

P/S : nantikan entry seterusnya lps 3 minggu latihan industri di Gemilang tamat....InsyaAllah...


Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..