Sunday, 26 May 2013

Again TGV !!

assalammualaikum...
hey guys!! how your holiday's???you got enjoyed??i hope yes!!

okay...actually i have been back from watching EPIC 3D at KLCC around 2345..
pelik kan kenapa aku bole kua mlm??haha..kisah nya...aku x kua ngn bf aku k???change your perception..because mlm2 buta jgn hrp rr aku nak kua with him..and nk tgk movie like that??of course not ok??jgn hrp...hahhaa...he's not like that ok??a man will not watch the movie like that...officially not!!

sebenarnya aku deal with my girls..saja amik movie memalam2..hope wayang x penuh...
but...unfortunately it's really full!!!imaging laaa..memalam pun penuh...cerita mcm tu plak..still penuh..lain la kalau mcm aku tgk cerita FAST & FURIOUS 6 tu..tu memang wajib rrr penuh kan???ni tak....giler rrr...
tapi movie nya tidak mengecewakan...nak twu kenapa???g la tgk!!!hahhahaha...

okay..sebenarnya hari jumaat mlm aku with my girls da booking ticket utk tgk FAST & FURIOUS 6..
ticket dye tetap midnight jgk...siang memang full rr...mlm tu pun nasib2 rr sape yg book tuu..dpt laa depan2 tuu..haaa..tgk la mendonga dagu..haha..nasib aku dapat port yg cantek punyer...hahahah..
movie ni memang sgt2 best and heaven giler beb!!dari dulu sampai skrg pandai beraksi..cehhhh...
memang hebat jln cerita nya...x rugi rr kalau g tgk bwak satu kampung pun x rugi beb....ape tggu lagi..g rr tgk...tapi i have a news about this movie..and don't tell anyone..shuuuuuutttt...do u know what..after i've watch this movie,i got the link who has this movie without by ticket from cinemas..just dduk rumah then click je this link..hahhahah...so faster u know...hahhaha...i can't believe it!!how they do???cekap,pantas dan terbaek!!!but however this movie are really2 AWESOME !!
this is for this movie..




yeayyyy!! markah penuh 5 star..it's not disappointing us as a fan of F & F 6 !! well done guys!!
haaa...sapa yg x tgk lg tu g laa tgk...x rugi tw....





okay..nex movie yg aku tgk dan baru je lepas tgk ni adalah EPIC 3D..
cerita yg byk membawa maksud dan pengajaran yg baik..terutamanya dengan alam semulajadi..hehehe
bukan saja utk2 kanak-kanak malah utk dewasa pun ada...sesuai tgk ngn family...tiada masalah...
very2 have fun and enjoy!!!!hehehe.....




so the ratings that should i give is.................




also 5 star....
apa yg aku bole ckp...semua movie yg aku da tgk semuanya memang the best!!!!
mggu depan aku nak tgk movie ni plak...sapa nak ikt????haha...



agak2 best x ea??tgk pelakon mcm kelakar..mcm best je...agk2 berapa bintang la yg aku bg....haaa..nak twu..tgu ye mggu dpn...hehehe....sapa nak ikt,just calling2..hahaha...tapi kt klcc only...hahahaha...xde rr guray je...just ckp je kat ne..aku turun!!hahhaha...

okay..that's all...see uolss again...kepada adik2 yg sedang menikmati cuti sekolah tu..enjoy yaaa!!
tapi jgn nakal2 sgt tw...bubye!!!!
xoxo..eyka!!daaaaaaaaaaaaaa!!!!!



No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..