Sunday, 19 May 2013

Link Untuk Background Blog...

assalammualaikum..

heyyy guys!!!
ni nk bagi link untuk backgrounds blog yg cute miut,cantik n hot mengikut citarasa korang...
sapa nk blog dye ade backgrounds cantik n cute mcm ni??

things that go bump 3C PREVIEW free halloween blog background


Struckbycupidcopy


garden party free blog background 2C



QuickKitty3columncopy


haaaa..kat sini ada beberapa link yg aku jmpe and usya untuk blog aku jgk..
and ade jgk link untk buat layout atas tuu...x sbr??
just check it out !!!















okay...kat sni ade 12 link..korang cume perlu pilih je mne yg korg suke dan minat..


kalau sesiapa yg x twu tu..korang just copy je bnde alah yg pnjg kt backgrounds blog yg korang da pilih tu..
then paste aje kat HTML..then save!!

mudah kan??
okay....good luck...selamat mencantikkan blog anda!!

see u again!!
bubye..xoxo..eyka!!


Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..