TGV CINEMAS

assalammualaikum..
hyee korang..

kalau nak tahu sekarang ni aku tgh cuti sem..sebulan 2 minggu tapi aku xnk keje..
kata hati mengatakan...*cehhhh* aku nak rehat sepuas2 nya..
jadi..sepanjang cuti sem ni aku da buat jadual harian..*waktu ada kelas tak nak pulak buat jadual harian*...
hahaha..salah satu nye aku nak tgk wayang sepuas2nya..sbb masa kat jb masa yg diperuntukkan utk tgk wyg ssh nak dpt..tmbh2 housemate semua x bape nk suke tgk wyg..hahah..dan tak ada masa utk tgk wyg..hahaha...okay..balik je dari jb hari tu,selesai hantar report dan buat presentation semua..
hati ini mengatakan "AKU DA BEBAS LI!!!!"hahah..over kan??
belum habis diploma lagi..hahahah..

okay..balik je kl aku terus buat appoiment dgn my friends nak tgk wyg !!





nak tahu cerita ape yg aku tgk minggu lepas..
check it out !!



99 kali cinta !!
hahhaha..finally dapat tgk kat wyg..hahaha...
teringat2 beb kata attar...hahaha...
sememangnya Malaysia sgt berpotensi tinggi dalam menghasilkan cerita2 sebegini...
memang x rugi tgk..memang the best beb!!!
aku nak bg 5 bintang!!



tahniah !! yeaayyy !! seriously mmg movie ni best..keluar je nnti aku nak download...

second movie yg aku tgk dalam minggu yg sme adalah !!

Star Trek Into Darkness..
sebuah jln cerita yg menggunankan element 3d..mmg aku suke lah kn main2 3d ni...kalau ade 10d pun aku excited nak tgk..hahaha..mmg the best rr...




jalan cerita dye mmg hebat..alah..biasa lah cerita hollywood..mmg lah best kan..lain drpd yg lain sbb teknologi dorg..tapi malaysia pun x kurang hebatnya..

okay..cerita ni aku bg 5 bintang jgk!!!




last movie yg aku tgk pada minggu yg sme jgk adalah...

" 9.9.81 "

ni bukan tarikh taw..jgn slh pulak..mmg ni tajuk ceritanya...
cerita hantu thailand..seriously mmg seram..
dan bukan ceritanya dibeli tnpe kerelaan aku..da dibelikan..aku ikut je laa..
terpaksa beb!!terpaksa...pucat2 rrr muka aku tgk..hahaha...
keluar2 wyg jantung sakit oiii..hahaha...cerita hntu ni pnyer pasal rrr..
x caya???g rr tgk..g tgk sne....hahahha..




cerita hantu thailand jgn dilawan oiiii..
memang ini genre filem dorang dari dulu smpai skrg..
mmg seram hbis beb...hahaha...aku tgk popcorn tercampak2..sbb aku jadikan popcorn tu penghadang mata aku..hahaha..bengong kan...buat malu je...

pe2 pun mmg best!!!
i give 5 stars also for this movie...yeayyyyy!!!




okay....habis suda ceritera saya..ehhh...
hahahaha..minggu ni rncg nak tgk 6 fast 6 furious plak..
habis nak ikt????whatsapp or wechat me..calling2 pun bole!!xde hal laaa...hehehe..

okay..bubye..chaww....
xoxo..eyka!!!

Comments