Friday, 14 June 2013

Movie Again,Again and Again..

assalammualaikum readers..
hye..sihat ke??

sorry la..rasanya mcm da lama pulak x update blog..hehe..
*padahal baru bbrpe hari je*hehehe..
eyka busy la dgn edit gmbr photoshoot laa..preparation balik jb laa..
anyway buat apa eyka balik jb??eyka bljr rr..eyka ade 2 sem lagi..
then i get the diploma!!!wahhh..x sbr rasenya..tapi perlu bersbr jgk..
risau jgk sem 5 ni ade akaun..huhh!!!pray for me k??

ok..beberapa hari yg lepas..dalam mse bz2 tuu..
eyka ade g lari jp tgk wyg..nak tahu cerita apa eyka tgk...haaaa...
jom tengok trailer nye!!!



sapa tahu ni cerita apa??angkat tgn sapa yg da tgk??hehe..
ni la cerita THE RUN..cehhh..omputih pulak..hahaha
LARI...
hero dye Aaron Aziz tau..hensem nye..i'm melting kjp..hahaha
anyway movie ni superb duper hebat...
adegan yg sgt2 menarik dan kdg kala smpai aku pun menjerit tgk..
hahahaha...mcm betul2 tau..hahahha..

soo..masa utk menilai!!!


yeayyy!!!5 stars!!!!mungkin disbbkan adegan2 lasak tu buat eyka bg 5 stars..
kalau korang pulak mcm mana???

ok..cerita seterusnya ni eyka da lme tgk..mse awl2 dye kua tuu..
*da kua kt astro first da pun..cpt giler*
cme x update2 lagi dlm blog...
movie ni eyka dgr baru kua 3 hari sme dgn F&F 6 da berjye mengutip hmpir 1 juta penonton...
wahhh hebat kan..mungkin disbbkan pelakon2 dye yg hbt2 tuu...
nak tahu cerita apa???



BIKERS KENTAL!!!
kombinasi Zizan Raja Lawak dengan Awie dan ramai lagi..
dengan aksi2 lakonan mereka di Thailand...
memang best cerita ni..x rugi..

sekarang da keluar kat astro first!!g la beli!!!hehehe..
ayah eyka nmpk iklan je terus beli..hahaha..
tapi movie dye mmg best...


ni la hasilnya kalau ade Zizan confirm pecah perut..hahaha..
5 stars mmg x rugi bg markah penuh!!!

next movie is!!!!


AFTER EARTH!!!
seriously super duper awesome...
seronok giler tgk..rasa mcm nak tgk 10x...hahhaa..
sapa setuju movie ni best!!!!!

sbbkan movie ni sgt best i'll give!!!


also 5 stars..
movie2 skrg memang awesome2 semuanya..
btul x???

okay...smpai sini je ea..mata eyka da mengantuk pulak..
ape2 pun just tgglkn komen korang dan jejak kat shoutbox ok??
jgn lupa tau..nnti eyka update resepi palvova..
see u...bubye...xoxo..eyka!!!




5 comments:

  1. Satu pun tak tengok.. hahahaha.. malas...

    I'm Follower 163th!!
    Hit me back yaww!!

    assignmentcscrazil.blogspot.com

    thanks! :)

    ReplyDelete
  2. tak suka wayang sebab dalam wayang gelap..and i hate dark so muchh >..<

    ReplyDelete
  3. lama dah tak tengok wayang hehehhe

    blogwalking here ^^

    ReplyDelete

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..