Country Garden

assalammualaikum semua...
hye3..eyka is back..hahahha..
lame da x update blog...
mksdnye entry yg nak dipostkan ni pun msti la da lme..hehee..
sory wahai kekawan semua..
eyka bz ckit sbb eyka masih study dan blum lagi hbis...
eyka masih ade lagi 1 sem sblm memegang taktah pelajar berpangkat diploma..cehhh...
nmpk x..hehehhe..

ok...disbbkan eyka da byk skip post kt blog ni,that means da byk story yg eyka tgglkan..
tapi story kli ni menarik ckit...tmpt yg eyka g yg sgt2 bgus dan mmg unik bagi eyka..
haaa...nak thu knpe??
jom scroll ke bwah lagi...hehehe

hari tu eyka dan housemate tggl berempat..so sgt2 boring bile dduk rmh..
then eyka pun ajk dorg kua g jln2...
slh sorg housemate eyka suggestkan tmpt ni..nme tmpt tuu "Country Garden"..
terletak betul2 tepi pantai danga bay...
tempat dye mmg superb rr kan eyka ckp..tapi harus dtg mse nak senja or mlm..sbb bole tgk sunset yg sgt cntik...then tmpt tu ade fun fair,show room and tmpt yg sesuai utk tenang fikiran...
show room dye bkn yg biasa2 k..lain ckit show room..ade mcm2 jnis..dan ade pameran lukisan 3DDDDD..
hahahhaha..nak tahu knpe eyka ckp mcm tuu???
tgk dulu pic kt bawah ni baru tahu sbb ape..hahhaha....mmg hebat lukisan tuu..mmg sgt2 mnjadi..
jom tengok..






muka mcm naik roller coaster btl2..hahahah


ni mcm xde prsaan ape2 pun naik roller coaster..hahaha



random...



semua berlagak nak jadi perhatian kamera..padahal tipu je..hahaha


jerung??nak tkt ape...siap bole beruskan gigi dye lagi..hahahha


kena sepak...cpt mengelak!!hahhaha...

da tengok da gmbr2 tuu??now phm kn knpe eyka kate lukisan tuu 3DDDDD..hahahhha
suke hati eyka la nak pggil pe pun..hahahhaha...

next eyka nak tunjuk show room dye...ade byk sgt cnth2 bilik atau rumah yg da siap hias..sgt cntik..
tapi eyka x smpt tgk semua sbb rmai sgt org mse tuuu..hehehe..
ade tourist daripada singapore plak..nak msuk pun x bole..hahaha
tapi serius show room dye mmg lain drpd show room lain...



ni bhgian dapur salah satu show room tuu..



ni part kusyen kt show room tuu..



ni contoh show room yg eyka sgt2 minat..ikut citarasa eyka laa..hehehe..



ni salah satu bilik yg paling sweet kt show room tuu..
sesuai utk bdak2 kcik yg comel..hehehe


cantik kan show room dye..kn eyka da ckp....
msti suke punyer..hahhaa..tu baru ckit eyka masukkan..hehehe

kt sne jgk kitaorg smpt berlakon dan bercerekarama kat tepi pantai kauuu..hahahha...
sumpah kelakar mase tuu...

nak tgk..haaaa..nak amik!!!jgn gelakkan plak ye...hahhahaa


setiap org ade part2 lakonannye tw..hahahah


ni part zara ngn mani...dan jgn tnye knpe hasmani jadi watak utama??hahahha..


ni saya dan hasmani..hahhaha..sweet kn??


ni nak bajet rmntik la tuu...ngde.hahhaha


ni part wanie...dye siap bagi penyu mkn lagi tw..hahaha
jgn terpedaya..bkn penyu btl pun...penyu tipu..hahhaha


public fon adalah hak milik kami..suka hati je kn??hahhaha...


okay...tu lah cerita eyka kt country garden..nnti eyka update lagi k??
maybe eyka akn update iftar eyka kt hotel yg da berabad tuuu..hahah..nntikan ye...

apa tggu lagi...sila tglkan komen anda di bwah..saya akan menghargainya..cehhh..
hahahhaha...
see u again dear...
xoxo..eyka...









Comments

  1. very nice blog, =) mmg taste saya, i follow..

    jemput singgah ke blog saya dan follow ye
    http://vitkesihatan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. wah..mcm blog photgrafer jew kn... done mengikuti anda

    join la kempen di blog saie http://permaisurycintahaty.blogspot.com/2013/11/affinbank-kempen.html?m=0

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..