Thursday, 6 February 2014

Dian Pelangi #MyInspiration #MyIdol

assalammualaikum..

hye blogger...
hari ni eyka nak cerita cikit pasal inspirasi dan idol eyka utk tahun ni..
actually sblm ni eyka jrg2 usya dye..
but lately ni eyka terlebih rajin pulak nak stalk dye...

eyka ni jenis suke fashion, and eyka suka sgt semua yg berkaitan ngn mekap..
sbb mmg dari kecik eyka da diajr utk berfashion dan mekap oleh makcik2 sedara eyka..
sbb tu eyka sllu amik job utk mekap org x kira laa for engagement or event but not for wedding..
x ready lagi for that..

so...eyka suka sgt gaya dan fashion Dian Pelangi..
walaupun eyka tahu dye berasal drpd Indonesia but bagi eyka dye sgt cntik, gaya dress up dye..
lagi2 bab2 tudung dye tuu...nmpk mcm simple pdhal tudung bawal je..tapi dye pandai gayakan dan make it beatiful dan kena ngn baju yg digayakan...
seriously eyka buat eyka tiap kali on lappy je nak usya twitter dye..fb dye...suke sgt..
tak thu laa kenapa kan???

eyka tibe2 rasa satu hari nak jadi mcm dye la..InsyaAllah..
one day...yee..one day..*even skrg bdn mcm belon..haha..tapi xkan patah smgt*
one day i will be like her...InsyaAllah dengan Izinnya...

eyka nak sgt jadi mcm dye...da la pereka fashion...da tu jadi sumber inspirasi muslimah bertudung yg ske berfashion kat luar sne...pasti ramai yg suke dye..da cntik..mata bulat...aaiisshh...mmg hebat rr..
eyka yakin mesti ramai peminat dye bukan eyka je kn???but eyka adore her...really...i hope one day i will meet her...nak peluk..nak tnye mcm2..hehe..

nak thu sbb ape eyka suke sgt???

1. sbb eyka dulu pun ada hati nak jadi pereka fashion tapi x kesampaian..*mak x bg*huhuhu..
2. eyka suka sgt3 fashion..
3. sbb dye suka bermain dgn warna...eyka SUKE!!
4. sbb dress up dye..
5. gaya dye bertudung...sgt unik dan menarik!!!
6. dye x pernah peduli org nak ckp ape pun pasal gaya dye...
7. dye cntik,putih,cute dan sgt memetingkan keperibadian diri dye..
8. sbb dye pereka fashion yg tak selekeh...hehe..sllu kn ada pereka fashion yg bpe x kms sgt..kan3??
9. sbb dye byk travel utk luaskan perniagaan dye..
10. dye masih jaga aurat dye walaupun mengikut fashion dan trend..

haaa...byk kan sbbnye???skrg eyka nak korg tgk sndri gaya dye..*bg yg x knl dye rr or x prnh tgk*
dye really...urmmm...beautiful....


































































cantikkan???kata laa ya..hahaha*paksa org plak kan..hahha*
x kisah laa..pandangan masih2..korang pun msti ada sumber inspirasikan??
jom laa kongsikan ngn eyka....

ok...done for tonight..
xoxo..eyka!!

2 comments:

  1. Hello I'am Chris
    Assalammualaikum...
    This is not a spam
    Your blog is not on the "Directory Blogspot" ?
    With little site offers free website promotion
    I invite you to join
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Represent Your Country
    World-Directory is 193 countries in the world! and thousands of blogs
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************
    We follow your blog! Please follow mine
    You can forward this invitation to your friends

    PLEASE IMPERATIVE !
    Registration for the "Directory" blog, are free.
    We only ask you to follow the blog. Thank you for your understanding
    **********************************************

    Last news of "Directory Blogspot" "
    Soon we will award the best Fashion blog and psp, Makeup, nails, crafts, handmade, cooking, paintings, home, photography, jewelry

    ReplyDelete
  2. Singgah melawat shbt lama :D

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/03/nostalgia-sangat-dengan-gula-gula-nie.html

    ReplyDelete

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..