Lama Menghilangkan Diri ??

assalammualaikum..

hye readers...
hye blogger..
fuhhh...fuhh...habuk sana sini..
hehe...apa kaba readers?
sihat ke..

lama da eyka x update blog kan??
since eyka da hbis bljr smpai skrg..
rse rindu sgt jari jemari ni nak menaip..
tapi ssh sgt nak ade mse...
maklum la da keje...
x dpt nak update blog mcm dulu lagi...
dlu lain..skrg lain..
maaf la ye kawan2 sbb eyka ttbe menghilangkan diri..
tapi skrg ni eyka ade..hehe..

okay...hari tu eyka da grad..alhamdulillah..
result grad pun ckup menyenangkan hati walaupun x sehebat org yg genius..
tapi alhamdulillah laa result tu bg eyka...
berkat doa mak ayah eyka grad dengan anugerah ketua jabatan..
even sstgh org ckp "student poli boleh laa bukan ssh pon", mehhh sini eyka nak cuci otak korg..
sapa ckp poli tak ssh???spa ckp student tourism assgmnt semua sng??
sbnrnye student tourism laaa yg x tdo mlm tahu x...
tourism tu luas..mana2 je korg pergi tourism tu ade je kat mana2..
so, ubah sikit minda korg tu ea...
hehe...

x marah..cume nak korg ubah cara pemikiran korg tu,
jgn ingat bljr tggi2 korg boleh dpt keje bgus..
kdg2 tu bergntung jgk pada rzki..
ade org yg bljr smpai spm, dia bukak business je..skrg da datuk..
haa...nmpk x bezanya tuu...ia bergntung pada rezeki masing2 laa..

okay..since eyka da grad ni..
mehh tgk gmbor kami...mksudnya gmbr eyka + family + housie + classmate..
giler rindu okay dgn dorg...huhuhu..


housie eyka mmg giler selfie..so kalau dpt selfie tu..mmg smpai pgi esk xkn hbs...


 classmate eyka pun sme...msing2 pantang nmpk kamera..mmg akan selit jgk..slgi muat..





doa dan berkat mak ayah eyka dpt naik pentas dan rangkul pingat anugerah ketua jabatan..























habis...sbnrnya byk lg gmbr..tapi..tapi ckup laa ea..haha..

byk sgt2 kenangan eyka mse bljr...
tipu laa kalau mse bljr tu happy je manjang..
prcye la...pasti kita akan menangis..huhu..

tapi demi ibu bapa kita, kita harus teruskan jugak..

ok..thanks politenik ibrahim sultan for 3 years i've study as a tourism student..
thanks mak ayah,lecturer, classmates, coursmate, housie..
thanks semua..

kenangan manis pahit tetap tersimpan rapi dalam hati dan minda ini..
ade rezeki kita jumpa lagi ye...
miss uolss...

kawin nnti jemput tau korg!!
aku kawin nnti aku jemput korg jgk..aceceh..mcm ade org nak..haha..

bubye..
see uols again...

xoxo..
eyka zueyka!!!

assalammualaikum!!


Comments

  1. bestnyer zaman belajar.. rindu zaman tu *sobs*

    ReplyDelete

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..