Sunday, 22 May 2016

Long Time A Go..

Assalammualaikum..

hye bloggerians..
lamanya ika x update blog kan??
busy la keje nya lagi...life lagi...hahaha
nak kata bussinesswomen idokk..
sibuk dgn jemaah2 umrah..
hehee..

ni pun sbb cuti dok rumah, kms2 bilik then teringat lappy da lama x sentuh...
da berhabuk tahap apa daa..
hahaha...maklumlah since habis start keje haritu x menang tangan nak sentuh lappy..
after many years...hahaha..sangat la kan??
mcm2 ika nak story ikutkan..tp biasa la mls sgt nk menaip ni..
kita cite biasa2 je la ye...hehehe..

soo..how uolss??
sihat ke? buat apa skrg??

btw, member2 ika ramai da kwin, da tunang, da otw ke arah mendirikan masjid semua..
but me jodoh pun x nampak byg lagi..doakan ika ye..
ika pun ada impian nak kwin, nak ada keluarga...hehehe..malu pulak..hehe..
anyway..pada member2 ika, ika happy untuk korang sbb da ketemu jodoh dulu..
even ada yg ika x dpt dtg sbb busy sgt keje i'm so so so sorry..
nanti majlis sanding i will sure i'll be ur bridemaids..hehehe..
actually ika x sabar nak jadi bridemaids untuk kawan2 ika..
pakai baju warna sama, tgkp gmbr byk2..wooww..bestnya..
korang yang tunang tu jgn ikat lama2 ea..cpt2 sikit nikah n sanding..heheehe

bila la agaknya ye jodoh ika ni nak dtg ye, tgk org tunang tgk org nikah hati ni rasa mcm nk sekali..
hehehehe...gatalnya ika..hahaha..
but for ladies tipu la kalau korg x ckp korg x jeles tgk kawan2 korg kwin dlu kn??
mesti korg pun ada rasa nak naik pelamin mcm kwan2 korg tu kn??
xpe..doa byk2 satu hari nanti jodoh tu slow2 akan dtg..
cuma cpt atau lmbt je..
sabar ye ladies..

okay..
done for now..
xoxo..eyka!!





Amacam Blog Aku??

No comments:

Post a Comment

Assalammualaikum !!
Awak2 semua da baca entry terbaru eyka ke?macam mana ok x?
kalau awak2 ada apa2 soalan atau komen,boleh la tinggalkan dikotak bawah ni!
terima kasih ye..