Saturday, 12 November 2016

BUKAN AKU

assalammualaikum..

hai ladies...

seriously eyka minat giler lagu ni..




da lama eyka tunggu lagu ni..
sangat!!bertahun kot nak tunggu..
and now..finally..

best song of tasha mashahar..
congraz..

tambahan lagu ni ade lah maksud di dalam hidup eyka..
tp biarlah rahsia..hehehe

xoxo..
eyka!!

Amacam Blog Aku??

Monday, 10 October 2016

I DAMN MUCH MISS YOU!!

Assalammualaikum readers..
maaf untuk entry kali ni ika terpaksa buat sebab da tak tahan sangat da simpan dalam hati ni..
jadi sapa2 yang rasa mcm annoying or x suka x pyh la baca...
ika sgt suggest kn untuk pilih tak baca...
sbb entry kali ni berkaitan dgn hati, perasaan dan syg...
ika x peduli la org nk kecam or komen yg teruk2 semua ika x ksh..
yang penting hati ika lega..
sebab ika xde citer kar spe2 melainkan sblm ni ika yg lalui semua ni..
so..better anda smua pilih untuk tidak baca..
ini adalah untuk luahan hati ika sahaja..

urmm..
sebenarnya aku sangat rindu kan dia..
ya dia yang aku prnh syg..dia yang pernah aku cinta dgn sepenuh hati aku...
skrg aku x tahu dia hilang mana..
hilang tanpa berita, tinggalkan aku sendirian tanpa khabar berita..
hilang mcm tu je,...
tipu lah kalau aku ckp hati x sakit..tp rindu tu lebih drpd sakit hati..
hari2 aku cuba busykan diri aku untuk tidak ingatkan dia..
tp sia2..tiap kali sblm tido dan tiap kali bgn tido aku akan teringat dia..
aku x thu kenapa dan sebab ape aku perlu ingat kat org yang menyakitkan hati aku..
ya betul sepatutnya kita ingat ALLAH yang SATU..
tapi entah lah...hati ni org ckp klau da syg...ssh untuk kita lupakan..
ya ALLAH peritnya hati ni bila ingat kat kau..
ingt kenangan2 kita dulu..
tapi kenapa ea aku perlu ingat kt kau yang tah2 langsung x pkirkan aku...
aku tak tahu kau ada kat mana skrg..kau buat apa..kau keje ape..kau sht ke x aku x thu..
tapi aku harap kau bahagia dgn apa yg kau buat skrg..
kalau la kau tahu ada org yang sgt2 syg kan kau dan tiap2 hari dia x lupakan kau..
rindu weiii kat kau...sgt...kau pegi mana..tahu x tiap2 hari aku tggu kau..
tapi kau skli pun x prnh nak cari aku..
aku je mcm org bodo tunggu..
bdo kan aku ni...aku xciter sikit pun kt kawan2 aku..even bestfriends aku sendiri..
kadang2 aku rasa aku bodo sgt tunggu org yang x pasti..
aku x thu la kenapa kau buat aku mcm ni...
hilang mcm tu je..x bg thu ape...
kalau aku ade salah bg thu..jangan la diam mcm ni..lama aku tunggu...
thu x mcm mna aku syg kt kau,..
urmmm..selama ni aku tabah dan tahan..tp hrini mlm ni aku x than..
aku terpksa luahkan kt sni...
aku sedar aku x cntik...x lawa,,gemuk..x perfect mcm org lain..
at least kalau kau x suka pun bg la thu..
drpd kau hilang mcm tu je...
kenapa ea kau kejam sgt????
kenapa kau jahat sgt????
aku syg kau la bodo!!!aku pernah ckp kt kau yg aku xkn terima org lain....mgkin aku bodo ckp mcm tu...tp kenyataan nya mmg skrg aku x blh terima sapa2 pun dlm hidup aku..
sbb aku x blh lupakan kau...
biarlah org nk ckp aku bodo ke ape ke...
urmmm...kau jgn la buat kat pmpn lain mcm ni..
tolong la ubah...jgn nk sakitkan hati pmpn mcm ni..
aku dgn pmpn lain semua ade perasaan...
urmmm...ya ALLAH...sakit weii tahan rindu ni...sakit perit x luahkan dkt sapa2 sbb aku xnk org tahu mcm mne truknya perngai kau..tp teruk2 kau pn aku still blh terima..
sbb apa sbb aku syg kt kau...hati ni da syg sgt..
kalau lah kau tahu mcm mna hati ni sakit tahan rindu tggu kau tiap2 hari..
hati ni berhrap sgt kau akan ingt aku satu hari nnti..tp mustahil tu akan jadi kenyataan..
mgkin kau pun da bahagia..agknya da kwin..x jmput aku...
block aku dari smua sosial media...aku x thu khbar berita dari kau lnsg..
jahat sgt kau!!
aku rindu kau...aku rindu kau...aku rindu kau...
kenapa la aku x blh lupakan kau!!!kenapa!!
aku benci diri aku sendiri kenapa aku x blh nk lupakan kau..
walaupun da mcm2 cara aku buat...
still hati ni sama..lagi aku cuba benci kau lagi aku rindu...
terima kasih buat aku sedar selama ni bahawa kau x pernah sygkan aku..
lesap mcm tu je,,,tanpa sepatah perkataan...byk yg kau tipu..byk yg kau sembunyikan..
terima kasih...even aku dpt rasa syg kau walaupun skjp..tp syg tu x ikhlas dari hati kau..
aku je yg bdo sgt2..urmm...sakit weiii..sgt sakit....aku penat lelah rindu kau tiap2 hari..
kalau la perasaan ni blh padam..kan mudah???
x pyh aku nak simpan rindu ni pada org yang langsung x pdlikan prsaan aku...
thanks jadi bf plastik aku selama ni dan thanks jgk buat aku mcm ni...

sory korg ika terpaksa luahkan kt sni sbb x tahan sgt tanggung perasaan ni..
mohon jangan kecam...
ini hanya luahan sahaja...


Amacam Blog Aku??