Sunday, 30 April 2017

Japan & Korea, Soon!!!

Assalammualaikum..
haii bloggerianss...
sory sebab da lama sgt menghilangkan dan x sempat langsung ika nak update blog...
btw, i'll be going to japan and korea..
i'm very excited...

tapi ika perlukan tips dan sedikit maklumat yang mana yang pernah pegi sana..
Ins Shaa Allah ika akan berada di Japan selama 7h6m dan korea 5h4m..
ika akan pegi pada musim panas je,,,musim lain ika sgt2 busy x smpt nk pegi..hehehe

so..korang yang pernah pegi please share your exprience or apa2 je...
share la pasal tmpt dorg ke...share psl hrga2 souvenirs kt sne ke..everythings laa..
ika nk jgk tahu kn...sbb this is my first time going there...
memang x thu apa la citer dia kn..hahaha

okay..
that's all..don't forget to share exprience uolss ye...
thanks...
xoxo..eyka!!

Amacam Blog Aku??

Saturday, 12 November 2016

BUKAN AKU

assalammualaikum..

hai ladies...

seriously eyka minat giler lagu ni..




da lama eyka tunggu lagu ni..
sangat!!bertahun kot nak tunggu..
and now..finally..

best song of tasha mashahar..
congraz..

tambahan lagu ni ade lah maksud di dalam hidup eyka..
tp biarlah rahsia..hehehe

xoxo..
eyka!!

Amacam Blog Aku??